dijous, 29 de novembre del 2007

El terrorisme a casa nostra

Açò ja està arribant a uns límits insostenibles. Continuarem sense investigacions fermes i sense detencions? Fins a quan? Fins que muiga algú? O ja els va bé (a les institucions municipals i autonòmiques controlades pel PP i a la Delegació de Govern del PSOE) que l'extrema dreta violenta mantinga atemorits les esquerres i el valencianisme?

Notícia d'Europa Press a les 10:36 h.:
Explota un artefacte casolà a la seu d'Esquerra Republicana a València
Uns desconeguts han fet esclatar esta nit un artefacte casolà a la seu d'Esquerra Republicana a València, situada al número 10 del carrer Erudit Orellana, que ha causat diversos desperfectes al pati, a més dels cotxes aparcats als voltants, segons han informat a Europa Press fonts de Delegació de Govern i del partit.
L'artefacte, segons han assenyalat des d'Esquerra Republicana, contenia metralla per a "incrementar els danys". De fet, han indicat que els cotxes situats al costat de la seu han rebut l'impacte de la metralla i presenten desperfectes a la xapa i ha trencat alhora el vidre del pati on se situa la seu.

Este fet, unit que no es rebera un avís previ de l'explosió, fa pensar que es pretenia causar "el màxim dany possible", segons el partit, ja que podria fins i tot haver afectat algun veí que eixira en eixa hora, tot i que afortunadament no s'ha hagut de lamentar ferits.
Alhora, fonts d'Esquerra Republicana han comentat que estaven "molt tranquils" perquè últimament no havien rebut cap amenaça ni agressió, com ara pintades o el trencament de la bústia, com temps enrere. Ara mateix, la Policia Nacional manté acordonada la zona per a investigar els fets.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

mmmm no interesa que deixen d'existir, la por guanya molts vots.

Beniarres al dia ha dit...

Soc regidor socialista i l'altre dia la façana de ma casa estava plena de banderes d'Espanya.

la televisió està contaminant el pensament de la gent i la dreta violenta i feixista, cada vegada està pillant mes força.

mosatros ha dit...

Al dirigente socialista.....por haber banderas de España, ¿eso es fascismo? madre mia, seras animal. Bueno, con gente como tu, entiendo la tremanda crisis que tiene el pais...España por cierto...aunque creo que decir España te ha de producir algún sarpullido.

Para fascismo el vuestro, que os molesta que los demas tengamos libertad de opinar diferente a vosotros.