dissabte, 11 d’octubre del 2008

Emilio José, heroi nacional valencià

Hui també per tractar de distendre una miqueta l'ambient caldejat que tenim darrerament, no em puc resistir ni que siga per un dia a tornar a la vella tradició dels posts sabatins, interrompuda per l'abandó temporal del blog. I la qüestió ve a tall novament d'Emilio José, Emilio José Martí Gómez, que va camí de convertir-se en heroi nacional valencià, si més no a les comarques centrals del país. Ja vam tindre ocasió de vore el vídeo "mare" [transcripció del diàleg]:




Però és que després (ja fa uns mesets) un usuari del youtube, Anddress9, va barrejar les sàvies paraules d'Emilio José amb una altra gran especialitat valenciana, la música electrònica, tot seguint la tradició ximobayera. Ací teniu l'invent (cap al minut 4 va arribant al clímax):



Com sempre, els comentaris són d'allò més bo:
srpedete: MIERDA...? Seis minutos de mi vida malgastados...
etxebeetxebe: ÀSTIÀÀÀÀÀÀÀ
rastelli1714: ÀSTIO!!
ferk16: JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!! Un buen tema y encima emilijosé!!!!! Orgasmo musical!XDDDDDDD

Però és que no acaba ací la cosa. La xarxa, poc a poc, es va plenant d'anècdotes del simpàtic i
campetxano Emilio José. Si al fòrum de LastFM Castelló algú es declara incondicional d'Emilio José Martí Gómez, al fotolog L'aigua pals patos... i el café pa mosatros (d'Alcoi, clar) li trauen pareguts raonables amb el "futboliste" Sergio Ramos. Finalment, el més al·lucinant és que al Foro Che es va obrir un fil amb el vídeo d'Emilio José el 28 de maig de 2008 i encara continuen parlant d'ell, 34 pàgines i més de 600 missatges després! Però és que les històries que conten són la llet. S'ha fundat l'Església d'Emiliojosé amb parenostre i tot:
Padre Emilio q estas en el cielo santificada sea tu orxata venga a nosotros tu "àstiáá" hágase tu voluntad en la tierra como en moixent danos hoy nuestro xurro de cada dia perdona nuestra poca vergonya como tambien nosotros perdonamos a los q no volen mullar no nos dejes caer en la tentacion d mullar en la orxata y libranos del periodista cabron ÁSTIÀÀÀ..

Hi ha un càntic futboler a Emilio José:

Som els seguidors de Emilio
i ningú nos pararà
viatjarem per tot el món
predicant el nostre deu
el ástiààà es nuestro grito de poder

Hi ha la proposta d'encetar una nova era històrica a partir d'Emilio José:
habrá un antes y un despues en nuestras vidas despues de ver a emilio jose....astiàààààààààààààààààààà¡¡¡¡
igual q hay prehistoria, edad contempoanea, moderna etc yo pondria a la nueva edad la edad emilio josé xq esq es un fuera de serie....ha marcado un antes y un despues...ha marcado una epoca..

I hi ha una anècdota espectacular (supose que n'hi haurà més però són massa pàgines com per a llegir-les totes). La conta Ivi i és de la setmana passada:
Hoy en clase estabamos eligiendo delegado y nos han dado un trozo de papel para poner a quien queremos que sea delegado de clase, y yo y dos amigos hemos puesto emiliojose marti gomez y entre parentesis ASTIÓÓÓ, y el profesor a cogido el primer papel y justamente era el nuestro y lo abre y dice: EMILIOJOSE MARTI GOMEZ,ASTIÓÓÓ y toa la clase partiendose y de fondo se escuchaba jo volia mullar jajaja
Bé, d'ací no res hauren de començar a posar-li capelletes com a Sant Joan Fuster. Sant Emilio José Martí Gómez (te rogamos, óyenos). Millor haurem d'esperar que faça algun miracle, mentrestant que siga -simplement- el nostre heroi nacional. Per divertir-nos tant, vaja.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem d'esbrinar quan va nàixer, així ho podrem celebrar d'ací a 800 amb una desfilà pels carrers de València o algo.

Vent d Cabylia ha dit...

Segons diuen al mateix fòrum que cite té ara 16 anys, o siga que serà de 1992 segurament... Jo crec que als 25, al 2017, ja li podem fer un Te Deum a la catedral o una cosa així. Així que es repartisquen "həsti@s"...

Comtessa d´Angeville ha dit...

Si l´havia vist de voltes este video jajaja. Jo dic el hàstiaa igual però seguit de puta, ai pobret ell i els xurros...

Canonització d´Emilio José ja mateix!

Anònim ha dit...

Brutal, m'he fet seguidor de l'emijoseologia!

Anònim ha dit...

valencià, al diccionari, hauria de ser ja sinònim d'esperpent!

Sfrazzera ha dit...

Tinc una companya de clase que está a la foto dels Rapsodes, i ni ho sabia. Acò del blog és tot un univers d´informació!!
Besets csinet

diafebus ha dit...

I a mi que em cau de puta mare este tio...

gargamel ha dit...

jo sóc la fan incondicional lastefemera de Don Emilio José Martí i Gómez.

Salutacions.

Anònim ha dit...

es del meu poble! de La Llosa de Ranes! va naixer en l'any 1991 i és un autentic crack!

Anònim ha dit...

emilio jose i la botelleta
www.youtube.com/watch?v=q7KCfjmivjc
entreu a esta adresa k emilio t mes videos! jejej
grande emilio
e tingut sort d ser amic seu!

Unknown ha dit...

D. E. P