dijous, 9 d’octubre del 2008

Primer disc de Rapsodes

Rapsodes, del Camp de Túria

Fa quasi just un mes que, juntament amb el cedé recopilatori de La Gira 2008 organitzada per Escola Valenciana, els Rapsodes van presentar el seu primer disc, Contes per Versos. En van informar L'Avanç,
Pàgina26, Edeta.org o Vicent Galduf. Ara, a més, cal dir que a banda del seu "tradicional" myspace, han obert un blog a Wordpress, un canal al youtube, i han penjat a la seua pàgina web el nou disc senceret, copyleft, amb este avís: .
Aquest treball està sotmés a una llicència copyleft de Creative Commons, així que ets lliure de... què òsties!! estàs obligat a copiar-la, distribuir-la, i rularli-la a tots els teus col·legues!!
Si t'agrada i vols col·laborar amb nosaltres vine a tots els nostres concerts que pugues, on si eres fetitxiste, podràs comprar "Contes per Versos" en format físic per només 7€, pillar-te una samarreta o fer de groupie calent(a) amb algun membre de Rapsodes, he he...
O siga, que si voleu gaudir-lo teniu via lliure. Algunes cançons són més fluixes que les primeres de les quals ja vaig parlar, però continua havent-hi temes notables. I, com sempre, no es callen... Atenció a la lletra de Rita la cantãora, que inevitablement he relacionat amb este post que casualment va publicar Rasoir a Busca qui t'ha pegat tot just un dia després de la presentació del disc:




Per últim, cal dir també que, com va passar amb Orxata Sound System, comencen a proliferar a la xarxa els vídeos semiclandestins amb música o concerts dels Rapsodes. Ací va una selecció (bon 9 d'octubre i que no vos ploga molt!):










2 comentaris:

morena ha dit...

Que me gusta esta gente, oiga!.
La voz de la chica me suena a Amparanoia

Saludos varios

Anònim ha dit...

Xe, què bons.