divendres, 19 de gener del 2007

"Que se cuelguen en sus mansiones como en el crack del 29"

Promoció "Aldea Tibetana" a Relleu (La Marina baixa). Foto d'Alberto Noguera

Com són les coses! Quan penses que coneixes mitjanament bé la blogosfera valenciana, tant en valencià -que ací prime- com en castellà, de sobte, coneixes un interessantíssim blog d'un jove escriptor i professor de Pedreguer, Alberto Noguera, que du en la xarxa des de fa més de 5 anys i està especialitzat en la qüestió immobiliària, especialment la de la nostra costa, per a la qual, des de posicions contundents i polèmiques, augura un veritable cataclisme de tons apocalíptics: La victoria está muy muy cerca. Quiero ver a esos hijos de puta arruinados, quiero que se coman toda la mierda, que se cuelguen en sus mansiones como en el crack del 29 [el problema és que el fill de Rockefeller no va ser precisament qui s'hi va penjar, sinó d'altres no tant rics, però sí inconscients].

En tot cas, al blog d'Alberto Noguera s'hi pot trobar informació abundant sobre la bombolla immobiliària, i, en ocasions, de primera mà, com els impagables posts sobre la inhabitabilitat i els baixos preus de la la promoció de xalets "Aldea Tibetana" del municipi de Relleu. Un veritable descobriment que, a més a més, ens oferix un llibre gratuït en .pdf, després d'haver estat rebutjat per diverses editorials: Esta novela trata de un joven periodista reconvertido en labrador en la Costa Blanca. Allí sufre directamente la presión urbanística y las prácticas mafiosas de un constructor que ha devenido en cacique de ciudad mediana. Toda la acción está ambientada en Benaspert, un pueblo ficticio pero muy real. A vore si hi ha temps per llegir El Labrador i en parlem.


2 comentaris:

Marc ha dit...

Mare meva, el tema immobiliari és escandalós per allà. Aldea tibetana xD???

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, d'això dels noms de les promocions immobiliàries hi ha per a fer-ne una tesi, o, si més no, un esquetx montypithonià.