dijous, 10 de gener del 2008

Ara li podrà posar un bon piset

No és la primera vegada que li toca la loteria. Ara bé, 2 milions d'euros, més de 330 milions de pessetes, són paraules majors. Amb això -diuen- ja es podria separar de la seua dona i posar-li un piset a l'altra, aquella jove llicenciada -quan la conegué- que ara és regidora a força d'influències, sense ni tan sols estar empadronada abans de les eleccions en el poble en el qual exerceix el càrrec i havent-se botat tota l'estructura del partit (amb les consegüents queixes de certs sectors). Però supose que no passarà res, tot continuarà igual, tan normal, tan hipòcrita. Sempre ens quedaran, si més no, les sòrdides descripcions sexuals dels panxuts polítics i empresaris valencians fetes per Ferran Torrent...


6 comentaris:

Anònim ha dit...

I què esperes que passe? Ja sabem com són. La xiqueta de Fabra és del meu poble... Poc abans de les eleccions l'il.lustre president fou convidat a una "cena de familias católicas". Hi anà a donar exemple, dic jo.
Per cert, et recomane "La balena blanca", de Joan Garí. És el darrer premi Joanot Martorell, de Gandia, i parla d'un conseller de cultura valencià a qui li diagnostiquen un càncer.

Vent d Cabylia ha dit...

Sí senyor, la família amb "querida" deu ser la cèl·lula bàsica de la família catòlica tradicional propugnada pel PP...

I gràcies per la recomanació. En vaig llegir la sinopsi i la veritat és que promet.

Anònim ha dit...

No sé, però cada cop que llig notícies com aquestes em ve al cap allò que "cada poble té els polítics que es mereix" i em decep una mica.

Es tracta d'un problema de manca de mèrits?
Hi ha pocs polítics,la majoria són uns "arribistes" i el que hi ha juga?

VK
O simplement que hi falta "poble"?

Vent d Cabylia ha dit...

No crec que ens "meresquem" res paregut, tot i que sí que és veritat que ens manca una cultura política democràtica generalitzada (potser perquè duem "només" 30 anys?).

Eco Taronja ha dit...

O perquè la família Fabriana du quasi cent anys al cap de la dipu i això crea una xarxa de clientelisme molt important, crec que l'únic cas comparable seria el dels cacics gallegs.

Anònim ha dit...

ja no és querida, diuen que la dona ja ha deixat a Fabra.