dissabte, 12 de gener del 2008

Post sabatí (X)

Feia temps que tenia este tall guardat, però encara no havia pogut penjar-lo perquè no havia trobat cap servidor que el reproduïra sense problemes. Ara he comprovat que a l'imeem se sent prou bé. Atenció al president de l'Hèrcules Valentín Botella:



Honorable Consellera de Turismo y de la Generalidad Valenciana y Agencia Valenciana de Turismo, compañeros del Consejo y de administración, señoras y señores, muy buenas, muy buenos días a todos, quiero manifestar en primer lugar la satisfacción que supone para mí el participar en este acto, la firma del protocólogo de intenciones entre la Agencia Valenciana de Turismo y el Hércules Club de Fútbol, en la entidad que con gran deshonor tengo el gusto de presidir... funciones de la marca de la Comunidad Valenciana.
La firma de este decumento supone un hecho importante para nosotros, para nuestro clus, ya que el ser elegido como supor, sup, como soporte para difendir la marca de nuestra Comunidad por todo el terrorismo español. En esta época que nos ha tocado vivir donde los medios de comunicación son imprescindibles, lo hemos, lo menos de horas de representación mediática que pueda tener la mencionada marca de la Comunidad Valenciana, y dar más representativa de todos los alicantinos como es el, el terrorismo, el, el turimmo... No veo bien, pero vosotros me lo perdonáis.



8 comentaris:

miq ha dit...

Senzillament, impressionant.
L'havia sentit a l'Alguna Pregunta Més; i també quan el van posar al Minoria (tall que reprodueixes).
Què bo!
Stranger than fiction.

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajajaja, brutal!
Viva el terrorismo español!

XorX ha dit...

Juassss! Quina joia xDDD

Molt bo

Anònim ha dit...

És molt fàcil de fer llenya de l'arbre caigut, però després d'haver reflexionat dos o tres segons crec que estic en disposició d'aportar llum en aquest assumpte.

El senyor Valentín Botella no compta òbviament amb el do de la paraula però és indubtablement un tipus conseqüent i coherent.

No s'amaga, i afirma taxativament que "el gran deshonor de presidir el club". Qui sap, igual a ell ni tans sols li agrada l'esport i algun empresari col·lega li ha encomanat el "marrón" de comandar un club amb un munt de problemes.

Ell, tot honor, fer fer un favor a un amic, accepta el càrrec però explicita el gran desconhort que aquest fet li provoca i per això no desaprofita cap oportunitat per malparlar i desacreditar públicament el club que presideix.

Es tracta doncs d'una estratègia calculada per a què l'afició el faça fora i puga desfer-se d'aquest maldecap i alhora seguint comptant amb el favor del seu amic empresari

efe ha dit...

Bon dia!

Que com que sóc alacantí (de la ciutat on hi ha el club que el senyor Botella té el deshonor de presidir) m'agradaria tenir aquest tall en mp3 o com fos.

Em podries dir com aconseguir-lo.

Gràcies

(Ah, per cert, encara que no acostume a comentar-te, llegesc el teu blog de tant en tant i m'agrada)

Anònim ha dit...

És penosament bo.

Vent d Cabylia ha dit...

Efe,
T'he enviat l'arxiu de so al correu que apareix al blog. I, ostres, jo et llegia de tant en tant quan estaves al bloc.cat, però et vaig perdre de vista després. A vore si puc reprendre't.

Unknown ha dit...

Amb dos paraules:

im-prezionante