dilluns, 28 de gener del 2008

Els pastissos d'Ayud

Desconec si, com diu el jutge de l'Audiència Nacional espanyola, formaven una cèl·lula terrorista que volia posar un bon grapat de bombes al metro de Barcelona. La majoria dels mitjans de comunicació, començant per la terrible acusació d'El Periódico, pràcticament els han condemnat sense més instrucció judicial. Vilaweb, en canvi, va fer una anàlisi posant de manifest les flagrants contradiccions de l'acte del jutge i, finalment, Rubalcaba va haver de reconèixer que d'atemptat imminent no es podia parlar, malgrat el caràcter proterrorista del grup. Finalment, puc donar fe que, com apunta Vilaweb, el nitrat de cel·lulosa ("l'explosiu" que diuen el ministre de l'Interior i els mitjans) s'empra per a moltes altres coses relacionades amb tints, laques, pintures... (encara vindran a engarjolar-nos a casa).

Com dic, desconec si la cosa anava de veres (també entenc que si tens un confident que diu això no és per anar amb bromes) o si açò és un altre "comando Dixan", però el que sé del cert és que els pastissos que venien a la pastisseria d'Ayub, el suposat número 2, líder espiritual del grup de 64 anys que en du 37 a Barcelona, eren deliciosos. Hi passe prácticament tots els dies, està a 100 metres del meu treball i A., que va treballar a l'edifici del costat de la pastisseria, me la va fer descobrir. Feien alguns dels millors pastissos àrabs que he provat en la vida. Quina glòria amb un té! I dic "feien" perquè la setmana passada la pastisseria va romandre tancada. Espere que torne a obrir...


4 comentaris:

miq ha dit...

M'ensumo que tot quedarà en Dixan, però ens haurem d'esperar a després de les eleccions generals per saber-ho. I jo em pregunto, algú que duu més de trenta anys aquí i que es dedica a fer pastissos és el líder d'un grup terrorista?

Lliri blanc ha dit...

Vull felicitar-me amb tu per l'èxit obtingut en la catosfera 2008 i al mateix temps agrair-te per què mitjançant tu també jo hi he participat.A la primavera serem junts (encara que vivim llunyà) dins un llibre!A mos veure.

Vent d Cabylia ha dit...

Home, Miq, tot potser. Semblava una "bellíssima persona", que diuen sempre, però chi lo sa?

I, Anna, m'alegre molt. Per Sant Jordi supose que veurem el resultat...

Anònim ha dit...

La pregunta... potser estava fent guerra biològica des de la pastisseria? És que l'autor del post és còmplice. Amb la paranoia actual tot és possible. No sé quina necessitat tindria algú plenament integrat de fer volar pels aires el metro de Barcelona. Religió? Amb un bon pastís aquestes coses s'obliden ràpid.