dimarts, 3 de febrer del 2009

L'Accent digital

Encara que no compartisc el seu projecte de construcció nacional dels Països Catalans, sempre m'ha agradat llegir L'Accent, un periòdic bimensual que apareix des de fa sis anys impulsat per gent propera a organitzacions com Endavant o la SEPC. Bona part dels seus col·laboradors, a més, són valencians i quan escriuen sobre el nostre territori saben del que parlen, amb informació crítica i profunda. Ara, a banda de l'edició en paper, que ja es podia consultar a internet, han renovat el seu web tot anunciant que l'actualitzaran de forma diària; pel que s'intueix no serà un diari on consultar notícies d'última hora, però sí un bon lloc on trobar enfocaments alternatius. Ací teniu el nou L'Accent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia pel matí! Ei, la veritat és que s'han lluit amb aquesta actualització. Ja li feia falta una renovació a la web de l'accent. Però atenció que renovació. Genial.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la gent que fa possible l'accent, vos a quedat molt be la pagina.
Per cert pots dir perque no t'agrada la idea de uns Països Catalans lliures, independents?

Vent d Cabylia ha dit...

Anònim, sense entrar en massa disquisicions: perquè el meu projecte nacional és el valencià, el que naix de la identitat valenciana. Pots trobar alguns enllaços sobre el que pense en este article i cercant entre les mateixes etiquetes del blog, a mà esquerra.

Felip ha dit...

Ieah, moltes gràcies per tindre en compte la nova web de L'Accent! La veritat és que mai serem el mitjà que més notícies oferisca ni el que estiga més pendent de l'actualitat, però fem el que podem per donar un punt de vista diferent a les coses que passen al país i al món.

Ens llegim!