dilluns, 23 de febrer del 2009

Normalitzant la corrupció

Si aconseguir acaparar atencions era un dels motius de Cucarella per proferir exabruptes, ja ho deu haver aconseguit: jo ja vaig per les 700 visites en no arriba a 24 hores, més del doble de qualsevol dia normal. [Com vos agrada la polèmica, pillastres!]. Amb tot, com ja he dit al darrer post, no crec que siga necessari continuar amb la qüestió; ell que opine el que considere convenient, que jo faré el mateix.

En qualsevol cas, no ve malament tractar de distendre la qüestió, així que vos convide a participar en els primers premis Normalitzem la corrupció, hòstia, que ha convocat el blog Fare Vucciria amb l'objectiu de normalitzar el valencià dins del laberint societari de la corrupció davant dels carrers casos de la trama Gürtel, en què han estat implicades les empreses Orange Market, Special Events, Easy Concept i Forever young. Per això, les bases del premi demanen propostes de noms en valencià per a empreses que es dediquen al mangoneig corrupte variat. Al mateix temps, per evitar suspicàcies d'espectre polític, també es demana per un altre lloc diferent a una cacera de tints franquistes on un jutge de l'Audiència Nacional i un ministre de Justícia puguen reunir-se d'una manera "més digna".

Ja hi ha una bona caterva de propostes per al nom de les empreses, com ara:
  • Fes-me una firmeta, mante! perla fina! pelaílla alcoiana! flor del Túria! SL
  • Ni Regne ni Comunitat, PAI's Valencià SL
  • Tot esforç inútil duu a la malenconia SL
  • Els diners i els collons pa les ocasions SL
  • Veles e mamelles SL (de Sense Liquidesa)
  • Jo volia mullar
  • Serà per diners? SL
  • Tot per l'aire
  • A guanyar diners, on estan, on estan?
  • S. A. Plana
  • Tota pedra fa pàdel
I els llocs per celebrar trobades d'alta categoria conspiratòria també són ben variats. De fet, crec que més d'un ja haurà sigut espai d'encontre dels nostres corruptes:
  • Qualsevol cafeteria de la FNAC
  • Un indret dels afores d'una ciutat, preferiblement un abocador incontrolat i il·legal amb gavines saforejant entre la merda
  • Caçant collverts en una barqueta del llac del parc de capçalera
  • En una filâ de moros
  • El Bada Bing
  • El Palauet del Seminari de Moncada
  • Qualsevol bar de senyoretes a les carreteres de l'Horta Sud
  • En el reservat d'un restoran a l'illa del Palmar
  • L'Amara club topless
Així que si esteu inspirats i voleu participar en el concurs només heu de deixar un comentari al post enllaçat i demà mateix començaran les votacions via enquesta bloguera. Els guanyadors, pel seu ull comercial i pel seu olfacte polític, rebran un premi de l'amfitrió Don Vicè Vucciria. Enhorabona per la iniciativa i sort per als participants!

Normalitzem la corrupció, hòstia!

8 comentaris:

Sfrazzera ha dit...

Cosinet tens un cabet que val millons. I si ser valencianista es ser feixista anticatalanista i radical que van pegant palos per ahí, no tenen ni puta idea. Però clar, és més fàcil clavar a tots dins del mateix sac. O es blanc o es negre, i no tot el món sap veure les diverses vertients o corrents del pensament polític. T´has de sentir orgullós del que penses, i del que sap. No hi ha res pitjor del que qui no vol entendre, i dels que pensen, si no estás con nosotros estas en contra nuestra...Gats vells.....que anem a fer-li!!
Un beset gran,tú continua com sempre, regalant-nos els posts tan espetacolare que publiques

Un rincón apartado ha dit...

No cal dir res mes.

Vicè ha dit...

Sfrazzera, i molts dels visitants, ho han explicat a la perfecció. No faces cas de les bobaes de nostàlgics radicals i endavant, sempre endavant!

I gràcies per este post, senyor. Gràcies a ell, ahir FareVucciria va doblar la fita de visitants de la història del mercat, jeje.

Abraços

Vent d Cabylia ha dit...

Gràcies als tres!
Però també heu de tindre en compte que tractar de fer valencianisme sense comptar amb la gent que treballa fermament pel país no té sentit. La qüestió és sumar nova gent sense perdre la força dels que ja som. A vore si trobem la via per anar tots còmodes, confiats i oberts a tothom...

Vicent Terol ha dit...

With money torrons S.A.

Marc Peris ha dit...

Iè, últimament mire prou el teu bloc. Estaré menys o més d'acord, però m'agrada la intel·ligència i l'humor amb que veus la realitat valenciana.
Ànims.

Dedicat a Fabra:
TSJCR
Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Rumana.
Baixes per depressió a domicili. Discreció garantida.

Vent d Cabylia ha dit...

Vicent, t'anime a votar al post de Fare Vucciria. De moment guanyen les empreses "A guanyar diners, on estan on estan", "S. A. Plana", "Amparín, la filla del mestre, xiques de companyia" i com a lloc "la girola de la seu de València, davant la moixama de Sant Vicent".

Marc, insinues que Fabra ha de tindre compte amb els seus tractes amb romanesos? Desconeixia la qüestió...

Maria ha dit...

Que gran post. La verdad que lo que me llama la atención es la por ejemplo que ley un noticia que se quedaban algún dinero de las licencia de actividad que tramitaban y las personas tan conformes, cada vez hay más corrupción y nos da igual, esto tiene que cambiar por que si no vamos a ir a mucho peor.