dijous, 11 de juny del 2009

Com llàgrimes en la pluja

In memoriam

La nostra comtessa d'Angeville, tan impetuos
a com és ella, dilluns passat va tancar el blog per un problema personal. Després de superar-lo, però, en va obrir un altre a la direcció www.cassalleta.blogspot.com. Tanmateix, no ha estat un simple trasllat de direcció. De l'antic blog només queda, de moment, la còpia en memòria dels últims posts que es pot trobar a google. I dic de moment perquè l'anistenis.blogspot.com està condemnat a la desaparició. Això ja va passar farà cosa d'un any amb l'anterior blog de la comtessa i actualment no hi ha manera de trobar res dels seus antics i deliciosos posts. El mateix succeïrà ara: textos a fer la mà, comentaris a fer la mà. Per a quan una llei de patrimoni blogosfèric que preserve els escrits existents? :D

10 comentaris:

morena ha dit...

tienes toda la razón....

Marta ha dit...

Tinc l'esperança que n'haja guardat una còpia en algun document de word.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Moltes gràcies Baydal, PERÒ MÉS SE VA PERDRE EN ALMANSA!!!! Com està això de que sí es poden recuperar els últims textos??? Marta això voldria jo, però en fi, ara a posar-li mobles a la casa nova i arreglat!!

TdlH ha dit...

Jo ja li ho ha avisat, perô suponc qu'entre cassalla i cassalla tindrà algun lapsus mental i no s'en-recorda; de totes les maneres, les anteriors etapes del Dr. Zeuberg 'ixe són un clar exemple d'art efímer: xe, com les falles!

Baydal for president i la Comtessa for fallera major!

Vent d Cabylia ha dit...

El Dr. Zeuberg diu... :DDDDD

Jo no dic res. Simplement constate. D'altra banda, igual que em fa mal que tiren una casa, un monument o un barri, em dol la desaparició d'un blog. Massa sentimentals que som, Marta.

Però bé està, art efímer, falles, Almansa o Blade Runner. Com deia aquell: All those moments will be lost in time like tears in rain.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Sí però nngú me dirà com heu fet pa recuperar eixes entrades!!!

Vent d Cabylia ha dit...

Sí dona: simplement posar Der Zauberberg a google i en l'enllaç del teu (ex)blog clicar sobre "còpia en memòria". I et du ací.

Corpi ha dit...

Recollons, deixes uns dies de conectar-te i t'emportes unes garrotades de por. Menys mal que ens ho has dit, perquè no en sabia res.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Ai Baydal, però a mi me feia ilu que me posares en això de valencians a l'extranger: DE L'ALQUERIA D'ASNAR A NORUEGA

Vent d Cabylia ha dit...

Quan tinga temps de posar les novetats de juny, senyora Comtessa...