dissabte, 23 de gener del 2010

5ª nit dels Innocents

Fa uns dies parlava de la versió coral de Menjars al llit, somnis a la taula feta per alumnes de secundària de Cocentaina, que segons informava Kirikú estaven dirigits per Josep Alcover, de Castelló de la Ribera, mantenidor del blog Ales i arrels sobre els projectes del Departament de Música del corresponent institut. Ara, ell mateix ens ha donat una bona alegria: va enregistrar el quint Recital dels Innocents de l'Alcúdia (la de Crespins no, l'altra) i així els que no hi vam poder anar almenys el podem veure a través del youtube o de l'esmentat blog, on ha pujat les 30 actuacions que hi van tindre lloc. Ací n'enllace unes poques, en funció de les meues preferències, però realment paga la pena entretindre's a sentir-les totes...
















8 comentaris:

anmonbar ha dit...

Perdona, però els Innocents es celebren al Teatre la Clau de l'Alcúdia (a ca Dani Miquel) i no a l'Olleria... ja tenia ganes de veure les actuacions, ara quan puga les repassaré, ja que va estar genial (com sempre). I a la propera ja t'ho direm per a que vingues.

Francesc Mompó ha dit...

Vicent, jo hi vaig estar. El festival que apareix als vídeos fou a l'Alcúdia. Ho organitzaren Dani Miquel i Toni de l'Hostal. M'haguera agradat que s'haguera fet a l'Olleria perquè és el meu poble (un poc de chauvinisme). M'he alegrat de tornar a veure els vídeos. Vaig fer un post a Uendos.
Salut i Terra

Vent d Cabylia ha dit...

Perdó, un lapsus! Sé d'un que em pelarà si no ho canvie. :d
Vaig poder anar a l'edició de 2008, però enguany estava a Barcelona...

anmonbar ha dit...

Ah!, per al proper dia 27 hi ha actuació de Màrius Asensi(si ets a Bcn no podràs vindre, però t'ho dic per si de cas..):
http://www.myspace.com/teatrelaclau

kirikú ha dit...

Sí, sí, va estar "de categoria" ...

El Concert dels Innocents del Teatre la Clau és ben especial. Cada vegada s'apleguen més xiquets, ahí assegudets a primera fila, escoltant a uns i altres. Enguany estava també el xiquet de Dani Miquel que ja està molt fadrinet, i la bebe de Senior -la vaig tindre propet i és una canya, la "senioreta", molt simpàtica i molt espabilada ... i a son pare caiguent-li la baba, com toca-. Als meus fills no els vaig portar perquè pensava que estaria massa ple i es cansarien i tot això, i clar, son pare es va haver de quedar amb ells, pobret! i se ho va perdre. A l'any que ve els porte, segur, que diuen que buscaran un lloc més gran que la gent ja no cap -no sé si perdra un poc el seu encant, però és de veres que ja no cabem-.

Em va agradar molt retrobar a Mar Sempere. El vaig vore per primera vegada fa dos anys, amb Pau interpretant "Diumenge acaba el món" de Ix -tot un descobriment- M'agrada molt el que fa aquest xicot (Compartir dóna gustet) i el que transment ... és nota que és actor. També va estar Hugo Mas -va cantar una cançó de Silvio Rodríguez amb sa mare! -que nerviosa estava, pobreta- va ser també molt bonico. Jo em vaig quedar amb ganes de escoltar-li alguna de les seues cançons ... aques xicot és una passada.

I els Arthur Caravan, i el Senior i Eva Dénia i Tati fent cant d'estil -eixe vídeo no l'han penjat? va ser molt xulo, vore-les a les dos cantant juntes-. I tots. Xulíssim, xè!

Vent d Cabylia ha dit...

Sí, al llarg d'este enllaç estan totes eixes actuacions que dius. El Marc Sempere sembla que ja està preparant una altra coseta molt interessant... D'altra banda, jo també pense que la Clau es queda una mica estret (i, per exemple, no és el millor lloc per enregistrar el recital), però no havia gosat a dir res perquè això són coses dels organitzadors... L'any que ve, més.

TdlH ha dit...

Mira, una de les dos grans absències d'est' última edició (respecte l'anterior) va ser la teua; a vôre si enguany no me falles!

Per cert, això de «paga la pena»...?

Vent d Cabylia ha dit...

L'any vinent no falte! :D

D'això de "pagar la pena" o "valer la pena" en parlava Anna Murià ací...