dissabte, 5 de gener del 2008

Mem (I)

Mem de reixos

Els reixos m'han deixat a ca la Marta un "mem" (així s'ha de dir un "meme" en valencià si és el mateix mot que l'emprat en ciències socials [termcat, viquipèdia]). No puc més que obrir-lo i emplenar-lo ple d'il·lusió, ja que és el primer regal virtual que m'han deixat ses majestats (segur que ha sigut "Mencior", que és el meu preferit...). Allà va:

1. Quant de temps portes com a bloguer?
Ara, exactament amb Vent d Cabylia, 20 mesos menys 10 dies. Poc abans vaig tindre un efímer blog a bloc.cat dit "Historiador en pràctiques".


2. Com vas saber l'existència dels blogs?
Per valencianisme.com,
I supose.

3. Digues 5 blogs que segueixes diàriament.

Bàsicament els que sé que s'actualitzen amb periodicitat pràcticament diària dels que més m'agraden: Apòstata desficiosa, Apunts diaris de Marta Insa, Filant prim, Itching like grass,
Lletres des d'Elsinore.

4. Ets lector anònim d'algun blog?
De molts perquè en molts no deixe comentaris ni sabem de mi malgrat que els llegisc. Però no és una qüestió d'anonimat, sinó de temps.


5. Alguns autors que et generin especial simpatia.

A banda dels que seguisc diàriament, moltíssims. És el que tenen els blogs "amics", que generen simpaties ràpidament. També seria qüestió de conèixer els autors en persona...: Paül d'Ultralocàlia, Juan Enrique de Testigo Accidental, Solet de Malva-rosa Connection, Dim3dim3 d'
Irritación 24/7, Josep Porcar de Salms, David Madueño de Llunàtic, la Lingüista elitista de Do de llengua, Joan Vicenç d'Amics arbres, Miquel Tuson de La llumenera de NY, Silvie d'im in a rothkovic paint, Guillem de Pluges, plugims i plovisqueigs, Emili de La vida diferida, Nineta de Veo... Veo, Pere d'Invasió subtil, Dèlia d'Escrits d'urgència, Miquel d'Eines de llengua, Orxater de No hi havia a València, Blai d'Hic et nunc, Toni de La Soca, Xavi d'Els núvols del'àtic, Xavi de La mata de jonc, Dani d'El cadafal, Mosseguelet d'Enviat especial... a Saint Denis, Maria d'El meu país d'Itàlia, Ferran d'Un que passava, etc.

6. Amb quins 5 bloguers aniries de marxa?
Amb una entente bacavesa dels que tenen més pinta de fer el cabra: Magí d'El blog d'en Magí, Antoni Mas d'Ad modum maioricensem, Glamboy de Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós, Jordi de Shinkansen a la Petja i Toni de l'Hostal de Rosca amb all.

7. Amb quins 3 bloguers passaries una nit de bogeria sexual?

Pel que veig, esta no la contesta ni Déu, però per a alguna cosa estan els mems: Amb Velis de Velis Nolis (pel seu gust eròtic), amb Glamboy de Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós (per allò de tastar-ho tot) i amb Nineta de Veo... Veo (per cometre pecat incestuós).

8. T'has enamorat mai d'algun bloguer?
No, m'he enamorat de diverses no blogueres. I actualment estic enamorat d'una no bloguera.

9. Estàs satisfet amb el teu blog?

Mai estic satisfet amb els meus 'treballs', però, bé, podria ser pitjor (i també molt millor).

10. Escull entre 3 i 5 bloguers per a què facin aquest mem.

Per repartir una miqueta la cosa entre els diversos cercles blogosfèrics i amb esperança que el facen: Glamboy de Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós, Nineta de Veo... Veo, Orxater de No hi havia a València, Èlsinor de Lletres des d'Elsinore, i Caterina de No em diguis que és un somni.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Weei m'el guardo i t'afegeixo als favorits del meu nou blog

Anònim ha dit...

Ep, gràcies per la menció!

Anònim ha dit...

Gràcies per esmentar-me, la simpatia és mútua.

Soca ha dit...

Vicent, moltes gràcies per la referència. En el meu cas no és sols és simpatia, sino també admiració, com et vaig dir al sopar de val.com.

Aprofite per desitjar-te un bon any 2008, que la tesi eixa vaja endavant i els teus anhels es cumplixquen.

Adéu.

Anònim ha dit...

Bocabadat i agraït!

Alibaimor ha dit...

Açò és massa per a mi...No puc ni articular paraula. Doneu-me temps.

ERES UN SOLET DE MIGDIA!!!

Vent d Cabylia ha dit...

De res a tots i gràcies a vosaltres. Açò dels mems dóna més joc del que em pensava...

Caterina Cortès ha dit...

Perfecte! Agafo el mem. A finals de setmana o principis de la que ve el penjo ;)
Gràcies per pensar amb mi!

miq ha dit...

Gràcies monsieur Baydal,

la lectura és mútua!

Jordi Arrufat ha dit...

Ei!
Jo el cabra només el feia al sud de Tarifa. Aquí a l'Ebre sóc lo més sant de tots...

Gràcies per mencionar-me de totes formes!