dimarts, 31 de març del 2009

El cabotisme intercomarcal renaix

La Cabota, mítica primera portada de l'any 2005, que ha donat com a
fruit enganxines, samarretes i un grup del fèisbuc amb més de 2.000 membres


Fa dos anys, en ple auge de La Cabota, la revista satírica dels valencians, vaig poder titular que el cabotisme es consolidava en organitzar la seua segona intercomarcal. Tanmateix, era un mal presagi: uns mesos després la revista en paper desapareixia i el cabotisme es va veure privat del seu congrés anual durant 2008. Ara, però, sembla que el cabotisme renaix. Només en tinc tres notícies, però totes tres assenyalen que serà este proper dissabte quan el cabotisme ressuscitarà: el rumor arreplegat fa unes setmanes per Tinc un blog de tres pams i mig, l'anunci radiofònic de Tona Català al programa L'Internauta de Vicent Partal (a partir del minut 36 i mig), i l'agenda de Senior i el Cor Brutal, que indica que la 3ª Intercomarcal Cabotista se celebrarà al cine Goya de l'Olleria, nou centre de peregrinació albaidina des que governa Julià Engó. S'agraïrien noves notícies per part dels interessats, que de ben segur que hi ha una bona colla de cabotistes cibernètics delerosos de tornar a la seua única i veritable religió: La Cabota.

Actualització: conforme acabe d'escriure este post comprove que a Pica'm anuncien la 4ª Intercomarcal Cabotista (es veu que la 3ª la van celebrar a casa de Mr. Cabota entre coquetes de dacsa i misteletes). Horari nocturn (a partir de les 23 hores) i cartell per a tots els públics: el tio Fredo, Lluís el Sifoner, Pepet i Marieta, Carles Pastor, Senior i el Cor Brutal, i els monòlegs de Marian Díez. Reserva per només 5 euros a correu@lacabota.org. Vinga, que s'acaben!

9 comentaris:

Xavier Martínez ha dit...

Vaja, caldria que es feren mirar l'actuació d'un dels artistes, i no parle de Lluís El Sifoner, allà ell amb les seues teories llemosines...

Parle del Tio Fredo, un personatge un tant "raret" per dir-ho d'alguna forma, que si dissabte actua per a La Cabota, el dia d'abans, divendres 3 d'abril actua per al GAV en els seus locals de Russafa. Tan sols que ho comproveu al seu web:

http://www.elpalleter.com/actualitat/politica/noticies/2008/Comunicadojjcv300309.html

Anònim ha dit...

Hola, a mi tampoc m'agrada el tio Fredo, ni com a cantant (¿?), ni com a personatge. De fet, com a cantant, ell mateixa es definí molt bé, cansautor, i com a personatge, no està molt clar cap on tira...o sí.
maria.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Baydal que no baixaràs o què?

Vent d Cabylia ha dit...

Xavier, sí que és prou fort això d'actuar per al GAV, però bé, no disparem al pianista. I a vore si algú li ho comenta al dia següent, en acabar l'actuació...

Maria, a mi sí que em fa certa gràcia el tio Fredo. I no m'importa la seua ideologia, que cadascú és lliure de tindre'n la seua (ara una cosa és la ideologia i altra el GAV...)

Comtessa, ni pensar-ho ni ensomniar-ho. Fins a finals d'abril no m'esperen.

Xavier Martínez ha dit...

Vicent, està clar que cadascú pot tenir l'ideologia que vullga, però com dius, allò del GAV és una altra cosa.

Caldria fer-los saber a l'organització del concert de La Cabota, que segons sembla, el Tio Fredo no és la primera vegada que va pel GAV, com reconeixen al seu fòrum de http://www.valenciafreedom.com .

El que no està clar, idees i ideologies a banda és que este tio toque un dia per els que es dediquen a pegar palises, a amenaçar, insultar i agredir nacionalistes, progresistes... i a l'endemà toque per a les víctimes, no creus ?

Em sembla que els de La Cabota, o no sabien tot açò o bé l'han errat contractant a este home.

Vent d Cabylia ha dit...

Xavier, jo tampoc m'ho acabe d'explicar, però, vaja, que el tio Fredo va ser el padrí de La Gira de l'any passat d'Escola Valenciana, que no és gens sospitosa...

g ha dit...

Vicent, i per què no fas de "La Cabota" el teu tema a la intervenció del seminari de Taula de Filologia Valencian del dia 25? [no sé, per fer-ho més lleuger!!!] :) Salut!

german ha dit...

perdó, el del comentari d'abans era jo!

Vent d Cabylia ha dit...

German, doncs no et penses que "La Cabota" no seria susceptible d'anàlisi acadèmica. És una molt bona idea (però no hi ha collons a fer-ho!)